Monday, December 22, 2008

IRFAN'S COLLECTION

Personal collection from al-irfan's garage. Irfan's favorite should be the one with the grey / silver colour since that one got the ultraman mascot on it. Ekceli kasut tu besar sikit lar kalau nak masuk kaki irfan. Tapi beli jugak pasal masa tu ada clearance sale. Harga murah pulak tu, cantik dan ada otromen. Besar sikit pon takpe... boleh pakai lama.

Ini baru kasut... selipar & sandal ada berapa pasang lagi ntah. Yang jadi banyak tu pasal beli time clearance sale... harga setiap pasang tak lebih Rm10 expect the black adidas. Dah nama pon adidas kan. That one tak beli pon... Acik Ida yang kasi.

Lepas ni tak beli dah kot... habiskan dulu mana ada... pakai jer sampai buruk atau tak muat.

4 comments:

.:: SniPeR j@L@n@n ::. said...

comment aku takde kena mengena ngan topik.. hahaha.. banyak betol blog ko? mana satu yg aku nak tinggalkan tapak kaki ni.. hahaha.. kat sini lah ye...

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Mind Your Language said...
This comment has been removed by a blog administrator.
**A L - I R F A N** said...

Alaaa... tok sah lar nak kecoh... typing error je tuh... at least i try... hehehehe